Vampirul de lângă mine

10009900_428682210610273_1935297198_n[1]

Vi s-a întâmplat să stați lângă cineva și să nu vă mai simțiți bine, să vă simțiți sleit de puteri, lipsit de energie sau chiar să vă ia durerea de cap și să nu puteți să explicați de ce?

Închipuiți-vă că noi suntem în esență un sistem energetic, suntem și entități energetice. Avem obiceiul să spunem că am stat lângă cineva cu energie negativă, de fapt am stat lângă cineva fără energie care a încercat și poate a reușit să se încarce de la noi 🙂 Cum se întâmplă asta d.p.d.v  psihologic? Se știe că fiecare persoană/individ are propria personalitate. Vorbim despre personalități evoluate, împlinite, adulte și personalități care nu și-au atins maximul potențial sau chiar sunt tulburate.

Personalitatea adultă este caracterizată de echilibru, de armonie, o regăsim la persoanele lângă care îți face bine să stai, să schimbi câteva vorbe, sunt persoanele care sunt în acord interior, dar și cu lumea exterioară. sunt caracterizate ca fiind liniștite, împăcate, lângă care sufletul tău se odihnește. La polul opus se află personalitățile involuate, cei care au rămas blocați în diferite stadii de dezvoltare, sau personalități destructurate, sunt cei care ”acuză” de obicei pentru nefericirea lor, pentru incapacitatea lor de a se afirma personal sau profesional. Aceștia sunt cei care îi învinovățesc pe ceilalți, sunt cei care își găsesc cu greu momentele de echilibru și liniște, pentru care familia (soții, părinții), societatea, lipsurile materiale, lumea etc. sunt principalii vinovați.

Cum se manifestă în fapt vampirismul? Mecanismul este foarte simplu. Știm că atunci când ne enervăm consumăm energie interioară, dar aceasta nu dispare ci se risipește în spațiul din imediata noastră apropiere. Cine preia această energie? Vampirii! Aceștia vor face tot ce le stă în putința să te acapareze verbal pe diverse teme, te vor șantaja emoțional, aproape că nu vei simți cum te atrag în cursa lor…te vor provoca, te vor ataca, te vor acuza, totul ca să te scoată din minți, să te agiți, să te cerți cu ei, pe scurt să degaji energie. Rezultatul. După confruntarea cu astfel de persoane te vei simți obosit, debusolat, lipsit de perspectivă sau chiar frustat. Ele din contră, se vor purta, de cele mai multe ori ca și cum nu s-a întâmplat nimic a fost doar așa o furtună. Vor fi liniștiți ca și cum nimic nu s-a întâmplat-  au ajuns la un nivel energetic optim!

Evită astfel de persoane, nu intra în jocul lor, nu îi vei convinge de dreptatea ta, oricâte demonstrații raționale vei folosi, pentru că nu asta urmăresc. Păstrează distanța fizică și mai ales spirituală, îți vei face ție un bine, dar și lor, dă-le șansa  să nu aibă succes, să își pună întrebarea De ce? Să își reevalueze comportamentul și atitudinea Să se analizeze, să își caute resurse în ei înșiși și nu în afara lor.

Orientează-te interior către forța păcii și a echilibrului universal, către divinitate, acolo vei găsi răspunsul și liniștea. Meditează/roagă-te!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s